For Honor Closed Beta Content bekendgemaakt door Ubisoft

For Honor

Eerder was al bekendgemaakt dat de For Honor closed beta zal plaatsvinden van 26 tot en met 29 januari. Ubisoft heeft nu ook bekendgemaakt wat er tijdens die dagen gespeeld kan worden.

De closed beta van For Honor komt steeds dichterbij. De meeste van jullie zullen zich al aangemeld hebben. De belangrijkste informatie ontbrak echter nog, namelijk wat de content van de closed beta zal zijn. Dit is nu echter door Ubisoft bekend gemaakt, wordt door IGN verteld. Zo vermeldt IGN dat 9 van de 12 karakters speelbaar zullen zijn. Er zitten karakters bij van alle drie de facties, namelijk de ridders, de vikingen en de samurai. Elk karakter biedt een unieke speelstijl. Daarnaast heeft elk karakter unieke wapens, armour en skills. De 9 speelbare karakters kunnen ingezet worden in 3 van de 5 multiplayer gamemodes. De speelbare modes zijn Dominion 4v4, Brawl 2v2 en Duel 1v1. Naast deze game modes is ook de War of Factions actief tijdens de closed beta. Je kan je als speler inzetten voor je favoriete factie en dit kan je permanente rewards opleveren. Het laatste belangrijke content nieuwtje over de closed beta is dat er 3 maps speelbaar zijn.

Scars

Tot voor kort was de enige manier om een closed beta key te krijgen voor For Honor door je te registreren op deze website. Ubisoft heeft echter een extra manier toegevoegd, namelijk via de website Scars. De wesbite Scars geeft je een kijkje in het verhaal van de verschillende karakters van For Honor. Als je het gehele verhaal bekijkt, krijg je hiervoor een closed beta key. Je moet er echter wel snel bij zijn, want de keys van de Scars website worden niet onbeperkt uitgegeven. Duik dus snel in de achtergrond van de For Honor karakters en bemachtig jouw closed beta key.

For Honor zal verkrijgbaar zijn voor PS4, Xbox One en pc vanaf 14 februari 2017.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek