For Honor: Free-To-Play en Marching Fire uitbreiding

For Honor

For Honor zal opnieuw een nieuwe uitbreiding ontvangen. Dit is de grootste uitbreiding tot nu toe en voegt nieuwe heroes toe en een gloednieuwe mode. De game zal daarnaast tot volgende week maandag gratis te downloaden zijn en blijft daarna gratis.

Dat klopt! De Starter Edition van For Honor kan je vanaf nu tot volgende week maandag, 18 juni gratis toevoegen aan je Uplay account op PC. De game zal vervolgens voor altijd van jou zijn en kan je zelfs na volgende week maandag nog genieten van middeleeuwse gevechten.

De Marching Fire uitbreiding voegt een gloednieuwe game mode toe ‘Breach’. De community vraagt al een tijdje voor een game mode als deze en Ubisoft geeft hier gehoor aan. In deze nieuwe mode zijn er vier verdedigende spelers en vier aanvallende spelers. Een beetje zoals een andere game van Ubisoft: Rainbow Six Siege. In ieder geval is het de bedoeling om een kasteel aan te vallen terwijl een ander team deze moet verdedigen.

Vanaf 16 oktober zal de Marching Fire DLC te spelen zijn, maar vanaf vandaag kan je e game al gratis oppakken via uPlay! Ga jij aan de slag nu de game gratis is, of sla je deze over?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek