For Honor Season Pass en DLC plannen aangekondigd

For Honor Season Pass

Na enkele geruchten is nu duidelijk geworden dat For Honor een season pass krijgt. Daarmee weten we gelijk wat onderdeel zal zijn van de Season Pass. Onder andere zes nieuwe heroes en elite outfits zullen worden toegevoegd. Season pass holders krijgen deze 7 dagen eerder.

Ook een Day One War Pack zal worden toegevoegd. Hierbij zullen spelers een sunbeam effect voor hero emotes krijgen. Daarnaast drie nieuwe emblem outlines, drie scavenger crates die spelers kunnen gebruiken om extra loot te krijgen en een Champion status. Deze status geeft de speler extra XP voor het craften en meer loot aan het einde van matches. Daarnaast zullen de spelers met een Champion status de mogelijkheid krijgen om vrienden een XP boost te geven. In een trailer werden enkele details al getoond.

Met uitzondering van de zes heroes en hun outfits, zal alle content beschikbaar zijn wanneer de game uitkomt op 14 februari. De heroes zullen met twee tegelijk uitkomen aan het begin van elke nieuwe Faction War season. Daarvan zullen er dus drie zijn. De Season Pass is deel van de Gold Edition van For Honor. Mensen die de Season Pass niet kopen kunnen met in game geld toch nog de nieuwe heroes krijgen. Spelers kunnen steel verdienen door matches en andere in-game events te voltooien. Ubisoft wilde niet vertellen of de heroes met echt geld gekocht kunnen worden.

Wel liet Ubisoft weten dat er meer maps, modes en gear zal verschijnen in de vorm van gratis DLC na launch van de game. Mensen die de Season Pass wel in hun bezit hebben kunnen eerder toegang krijgen tot sommige van die content. Voor spelers die echt niet kunnen wachten tot 14 februari is er een open beta van 9 tot 12 februari op PS4, Xbox One en PC. De closed beta zit ook al vol met content.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek