Fortnite developer reageert op community

fortnite battle royale epic games

Vorige week was de Fortnite community in rep en roer. Dit kwam doordat Epic Games matchmaking zou gaan updaten, maar veel spelers hadden slechte verwachtingen. Een developer heeft gereageerd op de community om meer informatie te bieden.

Epic Games heeft na de aankondiging veel feedback, negatief en positief, ontvangen over de matchmaking updates die toegepast gaan worden. Zij hebben daarom besloten om alle feedback “zorgvuldig te gaan bekijken” voordat ze uberhaupt een toepassing zullen gaan inbrengen.

Ook heeft Epic Games een tweet geplaatst over de updates:

De reden van deze zorgen

Alle zorgen die gemaakt werden, gingen voornamelijk over het feit dat Epic Games matchmaking wilt balanceren. Hiermee bedoelen zij om spelers te matchen die dezelfde skill-rating hebben, een skill-based matchmaking systeem dus.

“We are working on changes to matchmaking that are aimed at creating matches with a more balanced distribution of skill.”

Dit is in principe niet zo erg aangezien veel games dit systeem gebruiken. Echter komen de meeste zorgen met het feit dat Fortnite een “casual” game is. Zo’n systeem zou het principe van de game weghalen. De game zou dan meer een serieuze kant aannemen.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek