Fortnite Battle Royale komt naar de mobiele telefoon

Fortnite Battle Pass Space

Fortnite Battle Royale is op dit moment het spel om te spelen onder gamers. En binnenkort kun jij het spel ook onderweg spelen. De game gaat namelijk uitkomen voor jou mobiel! 

Fortnite Battle Royale naar mobiel

De game van Epic wordt door veel gamers over de gehele wereld gespeeld. Het is dus goed nieuws dat het spel nu ook naar de mobiele telefoon komt. Op de site van Epic is het volgende te lezen:

Hey Fortnite Community, Fortnite Battle Royale is coming to mobile devices! On phones and tablets, Fortnite is the same 100-player game you know from PlayStation 4, Xbox One, PC, and Mac. Same gameplay, same map, same content, same weekly updates. Starting Monday, you can sign-up for the Invite Event on iOS. Support for Android will be coming in the next few months

fortnite battle royale epic games

Fortnite mobiel: zelfde game als op andere platforms

Fortnite Battle Royale is dus hetzelfde op de mobiel als op alle andere platforms waar het spel al op te spelen is. De map is hetzelfde en ook kun je met 99 andere personen in een game zitten. Vanaf maandag kun jij je aanmelden voor een kans om aan de beta van het spel te kunnen deelnemen.

Het populaire Fortnite

Sinds de release is het spel niet meer weg te denken bij Twitch streamers. Het is de combinatie van een game die ontzettend goed in elkaar zit tezamen met free to play. Je kunt wel dingen kopen in de game. Maar dit is enkel cosmetisch. Epic lijkt een winnende combinatie in handen te hebben met deze game en nu het op zoveel platforms wordt gespeeld kan het succes alleen maar uitbreiden. Over een tijd komt ook het betaalde gedeelte van de game online. Maar je kunt dan nog steeds de free to play map spelen!

Wat vindt jij van dit spel? Speel jij het vaak? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek