Fortnite blijft maar groeien

fortnite epic games pubg battle royal matt kiichi heafy

We weten allemaal dat battle royale games steeds meer interesse opwekken bij de gamers, voornamelijk Fortnite en PUBG. Niet alleen toegewijde gamers spelen het spel maar iedereen wilt het eens uitproberen.

Iedereen die wel eens gamed heeft Fortnite of PUBG wel eens uitgeprobeerd. Zo heeft frontman Matt Kiichi Heafy van de metal band Trivium ook zijn momenten in het spel.

Met een clutch double kill heeft hij afgelopen week zijn stream afgesloten. Een paar vrienden van hem deden natuurlijk mee waaronder Joe Badolato (frontman van de band Fit For An Autopsy), en een vriend van de man met de username Deformance (ook wel bekend als Koen).

Winner winner. Royale wit cheese dinner. twitch.tv/kiichichaosreigns

Geplaatst door Matthew Kiichi Heafy op maandag 7 mei 2018

Van artiest tot dedicated streamer

Matt Kiichi Heafy begon als een streamer die dagelijks zijn gitaar warmups oefende maar zijn publiek heeft hem zo ver gekregen om nieuwe games uit te proberen.

Zo speelt de frontman nu dagelijks Fortnite. Andere games zoals Overwatch en Counter-Strike: Global Offensive worden ook nog wel eens gespeeld.

Natuurlijk tourt Matt rond met zijn band Trivium over de wereld. Zelfs on-tour stopt deze toegewijde gamer niet met streamen.

Bijna alles wordt gestreamed; Games, Braziliaanse Jiu Jitsu training en zelfs concerten worden live gestreamed.

Voor diegene die hem willen volgen, klik op de volgende link: http://www.twitch.tv/kiichichaosreigns

Metal muziek in de game wereld

Metal is natuurlijk niet bijzonder in de gaming wereld. Zo zat Trivium’s nummer “Shattering The Skies Above” in het vorige deel van God of War 3. Tevens stond het nummer ook op het soundtrack album van God of War.

Andere metal bands zoals Opeth, Killswitch Engage en Dream Theatre hadden ook hun verschijning op dit album.

Terug te komen op Fortnite; de game heeft recentelijk een nieuwe update gekregen. Hierbij is een nieuwe game mode vrijgekomen die een cross-over is tussen Fortnite en Marvel’s nieuwe film “Infinity War”.

In deze modus verandert de speler in de god Thanos en moet hij zoveel mogelijk kills maken. Tevens wordt de speler krachtiger zodra de soulstones verzamelt worden.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek