Fortnite Cube ‘Kevin’ krijgt een explosief eind

Fortnite

De geliefde Fortnite kubus genaamd Kevin is helaas aan een explosief einde gekomen, maar wees niet getreurd. Het einde van de kubus heeft voor verschillende veranderingen gezorgd op de map.

Op het einde van het Halloween Event is de kubus ge-explodeert. Het publiek bedroeg op dat moment maar liefst 3.5 miljoen spelers die het einde van Kevin en de veranderingen die hij meebracht aanschouwde. Sinds het begin van het zesde seizoen is kevin verantwoordelijk geweest voor het verwijderen van de Tilted Towers en Loot Lake.

Heb jij zelf het evenement gemist? bekijk dan hier een video van de gebeurtenis.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek