Fortnite gaat een stinkbom toevoegen aan de game

Fortnite

Op de Fortnite Reddit heeft gebruiker 1Kick234 een afbeelding gedeeld waarin het plan voor de komende update te zien is. Op de afbeelding is te zien dat de game in de komende update een stinkbom aan de game gaat toevoegen. De stinkbom wordt de nieuwste toevoeging aan het arsenaal van granaten dat de game al heeft.

Fortnite heeft ons meerdere nieuwtjes gegeven tijdens de E3 van dit jaar. Het grootste nieuws was dat de game naar de Nintendo Switch kwam en dat er cross-play mogelijkheden zijn tussen de Switch en andere platformen. Het enige platform dat geen onderdeel is van de cross-play is de PS4. De E3 is nu alweer bijna een week geleden en Epic Games gaat door met het toevoegen van updates. Er zal waarschijnlijk binnenkort een nieuwe update verschijnen en een van de toevoegingen is al bekend. Op Reddit is namelijk een afbeelding gedeeld van de stinkbom. Dit nieuwe item zal binnenkort in de game verschijnen.

De stinkbom

De stinkbom zal de nieuwste granaat zijn, die aan de game toegevoegd gaat worden. Het enige dat op het moment bekend is over de bom is dat er een wolk uitkomt die spelers langzaam zal beschadigen. Het is nog onbekend hoe groot de wolk zal zijn en hoeveel damage het zal doen. Hier zullen we waarschijnlijk achter komen als Epic Games de patch notes bekend maakt of als de update geïmplementeerd wordt.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek