Fortnite krijgt een map update met de nieuwe patch

De populaire game Fortnite Battle Royal krijgt met de nieuwe patch 2.2.0 een map update. In de map update zitten onder andere een nieuwe stad. Een ondergrondse mijn en een aantal gloednieuwe locaties. Deze locaties zijn aan de westelijke kant van de map.  Tilted Towers,Shifty Shafts, Junk Junction zijn onder ander de namen van deze locaties.   Nieuwe flora wordt toegevoegd waardoor elke gebied zijn eigen unieke omgeving krijgt. Samen met deze informatie kwam ook een trailer mee over deze map update. Deze kan je hieronder bekijken.

Naast deze mooie mapupdate, hebben we natuurlijk nog een lijst met andere updates voor Fortnite. Deze kan je op de website van Epicgames vinden.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek