Fortnite krijgt limited time playground mode

Fortnite limited time playground

Epic Games blijft uitvoerig bezig met het toevoegen van nieuwe limited time modes aan Fortnite: Battle Royale. Binnenkort verschijnt de Playground limited time mode. Epic sprak enige tijd terug al over de mode maar deze werd onlangs pas bevestigd in een in-game message.

“Let your creativity run wild on your own private island” leest de in game message. Volgens een blog post van een maand geleden, zullen spelers in Playground in de Battle Royale Map beginnen met enkele aanpassingen. Spelers zullen langer de tijd krijgen om de map te verkennen en er zullen meer resources te vinden zijn. Daarnaast zullen alle treasure chests en ammo crates al gespawned zijn. Spelers kunnen dus gelijk in verschillende plaatsen landen om te gaan jagen op loot. Friendly Fire zal aan staan dus mocht er rivaliteit binnen je squad (maximaal 4 spelers) spelen, kun je daar ook goed mee aan de slag. Spelers zullen echter gelijk respawnen.

Fortnite limited time playground

Het lijkt erop dat de Playground limited time mode als een soort private speler voor een squad zal werken. Spelers kunnen dus op hun gemak oefenen met nieuwe strategies of werken aan hun building skills zonder dat een vijand komt opduiken. Epic is ook druk bezig met het zorgen voor meer variatie in de manier waarop spelers het spel laten verlopen. Er zouden nog veel meer counters bij moeten komen.

De meest recente Fortnite update voegde onder andere stinkbommen toe. De 4.4 patch van de game is de eerste patch die uitkwam sinds het verschijnen van de Battle Royale game op de Nintendo Switch. Deze verscheen vlak na de bevestiging die gemaakt werd tijdens een E3 press conference uitzending. De geruchten gingen echter al lange tijd.

Mocht Epic hun gebruikelijke schema volgen, dan kan de nieuwe Playground limited time mode morgen al verschijnen. Er bestaan echter wat verschillen tussen de beschrijving van de mode in eerdere berichten, en de berichten van nu.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek