Fortnite Season 4 is nu live

Fortnite Season 4 Wallpaper

De downtime is voorbij en Fortnite spelers kunnen nu genieten van de eerste dag van alweer het vierde seizoen. De patch is live op alle platformen. Hier vallen beide consoles, de mobile versie en de PC versie onder!

Er zijn nog niet veel aspecten van het vierde seizoen vrijgegeven naar het publiek, maar zoals Epic zegt: ”Impact is imminent”. Dit is de hint naar de meteoor waar de hele player-base al een maand over praat. De meteoriet is in het midden van de map gecrasht en laat een flinke krater achter waar voorheen Dusty Depot gevonden kon worden.

Dit seizoen zal, volgens de trailer, in het teken staan van een vreemde ‘invasie’, die dan ook weer gelinkt is aan de meteoriet. Het sci-fi thema word door Epic Games in een breed spectrum gebruikt. Een aantal van de #BoogieDown dansjes zijn geïmplementeerd. Ook zijn veel skins gebaseerd op Splatoon-achtige taferelen of superhelden. Iedereen die hoopte dat de laatste skin een Thor skin zou worden, zal helaas teleur worden gesteled, het is namelijk een space-suit. Bekijk hier beneden alle Battle Pass rewards voor dit seizoen.

Fortnite is en blijft een succes en met de constante updates lijkt het erop dat de game er is om te blijven, de game staat vaker bovenaan bij Twitch en YouTube Gaming. Bereid jezelf de komende tijd voor op veel updates die nieuwe wapens en gadgets zullen gaan introduceren.

Wat vind jij van het thema van dit seizoen en hoe het zich opent? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek