Fortnite update 3.6 is live

Fortnite 3.6 50v50 2

Vanochtend ging Fortnite weer een uurtje down om de 3.6 update erdoorheen te pushen. De volledige patch notes zijn er nog niet, maar we weten wel wat in de grote lijnen veranderd.

Update v3.5 bracht de nieuwe 50v50 2.0 mode, waarin alles een stuk eerlijker lijkt. Ook de supply drops en de gesplitte Battle Bus brengen een goede switch voor de gameplay ervaring. De meteoor die waarschijnlijk de meest drukke spot in de map zal slopen is ook steeds dichterbij zijn doel. Door een kleine woordgrap in een Tweet zijn mensen er nu zwaar van overtuigd dat de meteoor in v3.6 wel zijn doel zal raken.

Tilted Towers zal waarschijnlijk niet lang meer leven. 3.6 introduceert de Clinger, een plakkerige granaat die je kan vinden op de grond, in supply drops/ lama’s en chests. Ook de Noble Launcher zal de game versterken, deze launcher zal de monsters in de PvE modi ‘choqueren’. Natuurlijk zijn er ook een aantal bug fixes. De remote explosives (C4) zullen minder vaak gevonden worden in de Battle Royale mode. De Port-a-Fort krijgt ook een aantal verbeteringen, zo doen de springbanden geen falling damage meer.

Spelers kunnen nu zelfs tot 3 cosmetische skins refunden, mochten ze dit willen! Dit gaat zich om items die je korter dan dertig dagen geleden. Je kan emotes, gliders, harvesting tools, back bling en outfits refunden, oftewel zo ongeveer alles. Alleen packs en tiers kunnen geef retourtje krijgen.

Bekijk hier de patch notes

Wat vind jij van de status van Fortnite en de state-of-game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek