Fortnite V4.5 Patch Notes, Playground LTM wordt toegevoegd

Fortnite Patch 4.5

Epic Games heeft de Patch Notes v4.5 van Fortnite online gezet. De Patch voegt onder andere Dual Pistols en een nieuwe Limited Time Gamemode genaamd Playground toe. De Playground mode is op het moment offline door problemen met de matchmaking.

Fortnite heeft weer een nieuwe Patch gereleased. Patch v4.5 is vandaag online gegaan en dit betekent dat het mogelijk is om met nieuwe items en gamemodes aan de gang te gaan. De Patch voegt Dual Pistols toe aan de game, een nieuwe gamemode en nieuwe Map Markers. De nieuwe gamemode die toegevoegd is, heet Playground LTM. Het is een limited time gamemode waarin spelers de beschikking krijgen over hun eigen Fortnite eiland. Op dit eiland kun je met maximaal 3 vrienden nieuwe plekken ontdekken en nieuwe strategieën ontwikkelen. De Map Markers zijn nu ook te zien op het speelveld en niet alleen maar op kaart. Dit maakt het gemakkelijker om zo snel mogelijk op je doel af te gaan met je squad.

Playground LTM

De Playground LTM gamemode is een nieuwe gamemode die kort geleden aangekondigd was in de gameclient. Het is een soort van sandbox mode waarin jij met maximaal 3 vrienden een eigen eiland tot je beschikking krijgt. Op het eiland kun je nieuwe plekken ontdekken en jouw Fortnite skills verbeteren. Het is natuurlijk een stuk makkelijker om je skills te ontwikkelen en rustig te gaan exploren als je niet constant beschoten wordt. Op dit moment is de Playground aangekondigd als een limited time mode, maar hopelijk wordt het ooit een permanente mode. De gamemode is echter niet gelanceerd zonder problemen. Er zijn op dit moment enkele problemen met de matchmaking, waardoor de mode tijdelijk uitgeschakeld is.

Voor meer informatie over Patch v4.5 en de volledige Patch Notes kun je terecht op de website van Epic Games.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek