1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 2. Welkom bij intheGame.nl

  Helaas is het forum van intheGame vanaf heden gesloten, voor meer informatie kun je terecht bij ons op de website. Waar je tevens alle community gerelateerde zaken kunt vinden. Enkel registreren en je account koppelen gaat nog via de huidige forum software.

  Word lid van onze community!

  Registreren
Kajligator
Laatste Activiteit:
23 nov 2018
Lid geworden:
4 jul 2015
Berichten:
5
Leuk Bevonden:
3
Geslacht:
Man
Verjaardag:
25 mei 1993 (Leeftijd: 26)
Locatie:
Noord-Holland
Beroep:
Luie Student

Deel deze pagina

Kajligator

Community Beheerder, Man, 26, uit Noord-Holland

Community Beheer

Heyo! 16 mrt 2016

Kajligator was laatst gezien:
23 nov 2018
  1. Kajligator
  2. Imperum
   Imperum
   Dikkie!
   1. Kajligator vindt dit leuk.
   2. Kajligator
    Kajligator
    HeYo!
    12 sep 2015
    Imperum vindt dit leuk.
  3. Kajligator
   Kajligator
   Bijna op vakantie!!
   1. JeRn vindt dit leuk.
 • Laden...
 • Laden...
 • Over mij

  Geslacht:
  Man
  Verjaardag:
  25 mei 1993 (Leeftijd: 26)
  Locatie:
  Noord-Holland
  Beroep:
  Luie Student
  Beste lezer,

  Ik, Kaj van der Ster, beter bekend als Kajligator ben momenteel 22 jaar oud en woon nog lekker bij mijn ouders. Ik ben altijd geintreseed geweest in techniek. MBO werktuigbouw diploma in mijn broekzak en begin in september een nieuwe opleiding op HBO niveau, dit is Technische Informatica op het HVA. Mijn interesses zijn vooral het ontwerpen en uitwerken van ideeën. Met namen het ontwerpen in een 3d-omgeving maar ben ook bekwaam met Adobe Photoshop enz.

  Ik vind mezelf een gamer in hart en nieren, ik game zolang ik het me kan herinneren. Dus ja ik ben die jeugd met die vierkante ogen. Van mijn oudere broers geleerd wat gamen is en een vader in de IT die voor de benodigde spullen zorgde. Van Danger Dave tot Wacky Wheels en van PAC-man tot Minecraft, ik probeer zoveel mogelijk te spelen. Meestal resulteert dit in niet uitgespeelde games... Hou ook enorm veel van spellen die eigenlijk geen einde hebben, zoals Minecraft en Sim City. Games zoals Unreal Tourment ‘99 en Age of Empiers serie heb ik heel wat uren in zitten. Vooral de multiplayer aspect van deze games vind ik geweldig, samen met mijn broers speelde en schreeuwde heel we heel wat uren weg. PC staat bij mij altijd boven aan het lijstje als het om platforms gaat, vooral om het gebruiksgemak en customization. Ik heb ook de Nintendo gameboy’s en de New Nintendo 3ds. Heb in mijn tienerjaren vooral veel op de console gespeeld. Samen met vrienden elkaar door het hoofd heen schieten in CoD 4 en daarna lekker aan de zuip! of juist tijdens wat vaak uit liep tot een bachanaal. Later overgestapt naar een goede gaming pc en daar nooit meer vanaf gestapt. Ik hou van; RPG’s, MOBS’s, Building games zoals Minecraft en Space Engineers en goede Shooter kan nooit kwaad. Ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste games, vooral al ze nog niet zo bekend zijn, want dan kan ik met een scoop aankomen bij mijn vrienden en zo lekker populair doen :D. Op het moment speel ik veel Smite een MOBO van Hi-Rez Studios en natuurlijk wachtende op Fallout 4!

  Bedankt voor het lezen en besure to follow me!

  See you later,

  Kajligator

  Interageren

  Inhoud:
  Skype:
  Kajligator
  Facebook:
  Kajligator

  Handtekening

  [​IMG]