Forza Motorsport 7: Xbox One X VS Xbox One S

forza motorsport 7

Het is weer tijd voor een video waarin dezelfde game wordt vergeleken op twee verschillende platformen. Dit maal gaan we kijken naar de visuals van Forza Motorsport 7 op de Xbox One X en de Xbox One S.

Heb je nog geen Xbox One X pre-order, maar ben je wel aan het twijfelen om er eentje aan te schaffen omdat je een 4K TV hebt misschien? Dan zal deze video hopelijk een hulpmiddel voor je zijn om de keuze wat makkelijker te maken.

Forza Motorsport 7 was een van de mooiste games die we zagen tijdens E3 dit jaar, maar het blijft altijd even afwachten tot we zelf aan de slag mogen met de titel om te zien of de game nog steeds zo mooi oogt. Het is namelijk al een paar voorgekomen dat dit niet het geval is.

Het mag duidelijk zijn dat de Xbox One X versie van Forza er een stuk mooier uit ziet, maar is het de upgrade waard? De volledige video is te zien in 1080p. Als je echt wilt zien hoe de Xbox One X Forza 7 afspeelt zou je het moeten ervaren op een 4K TV. Ondanks je dit nu niet goed kunt ervaren zijn er al duidelijke verschillen te zien tussen beide versies.

Ga jij de nieuwe Forza binnenslepen? Sterker nog, ga je er een Xbox One X voor aanschaffen? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek