Een fragment uit Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic Park

Jurassic World: Fallen Kingdom is de opvolger van de razendpopulaire film uit 2015: Jurassic World. Het is lang stil gebleven omtrent deze nieuwe film, maar we hebben de eerste beelden gezien van Chris Pratt.

Colin Trevorrow, de director van de eerste Jurassic World heeft een Tweet geplaatst op Twitter met een beeldfragment van een aantal seconden waarin we Chris Pratt een baby raptor zien aaien. Het is niet veel, maar het is iets!

Jurassic World: Fallen Kingdom zou naar verwachting in de zomer van 2018 draaien in de bioscoop. Het blijft tot die tijd nog maar een vraag wat dit korte fragment zou gaan betekenen. De baby raptor in de scene is in ieder geval “Baby Blue”, de raptor waar Pratt een speciale band mee heeft in de eerste film. Het lijkt te gaan om een soort van flashbacks, maar dat zal nog moeten blijken.

Bryce Dallas Howard keert ook terug in Fallen Kingdom samen met James Cromwell, Toby Jones en Rafe Spall. Jeff Goldbum uit de originele Jurassic Park film zal ook zijn intrede maken in Fallen Kingdom als Dr. Ian Malcom. De tweede Jurassic World film wordt directed door J.A. Bayona, bekend van The Orphanage en A Monster Calls.

Kijk jij uit naar deze nieuwe Jurassic film? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek