Een fragment uit de Spider-Man: Homecoming film

Spider-Man: Homecoming zal vanaf 7 juli eindelijk te zien zijn in de bioscoop, maar we hebben al een eerste fragment uit de film cadeau gekregen van Marvel! In bovenstaande video zie je het fragmentje met daarop volgend de laatst uitgegeven trailer.

In het fragmentje zien we Peter die via de zijkant van het pand zijn kamer in gluipt via het raam. Heel stilletjes beweegt hij zich via het plafond naar de deur om deze te sluiten. Niet wetend dat zijn beste vriend op zijn kamer op hem zat te wachten en er achter komt dat Peter Dé Spider-Man is van Youtube. Uit alle verbazing laat hij het Lego bouwwerk vallen en overspoelt Peter met vragen. “Ben je een Avenger? Heeft Tony Stark dat pak gemaakt?”

In de trailer volgend op het fragment blijven de vragen binnen komen. Zo vraagt hij al wijzend naar de TV waar Captain Amerika op te zien is of hij die gast kent. Waarop Peter antwoordt: “Ik heb zijn schild gejat”, wat een verwijzing is naar Civil War.

Spider-Man: Homecoming zal vanaf 7 juli te zien zijn in de bioscoop. Maar nog iets eerder dan 7 juli is E3 aan de beurt waar hopelijk meer over Spider-Man voor de PS4 wordt getoond tijdens Sony’s persconferentie.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek