Fragments of Him, verschijnt op de Xbox One

SassyBot Studio een Nederlandse indie game ontwikkelaar heeft aangekondigd dat hun First-Person drama Fragments of Him in 2016 zal verschijnen op de Xbox One. De PC versie was al eerder aangekondigd door Sassybot Studio.

Fragments of Him volgt de Nasleep van de plotseling overlijden van Protagonist Will en het effect dat dit heeft op de mensen die dichtbij hem stonden in het leven. Zodra je dit spel speelt zal je de laatste momenten van Will herleven in een “Story-driven First Person” spelervaring.  Hierbij zal je de herinneringen ontdekken van de personen die hij achter heeft gelaten.  Personen zoals zijn partner Harry, die terug keert naar een leeg appartement gevuld met vele herinneringen aan zijn liefde. Sarah, een ex-vriendin die later een goede vriendin zal worden van het stel. En Mary de grootmoeder die eenzaam is en zich verraden voelt door een samenleving die ze nauwelijks meer herkend.

“We wouden het onderwerp de dood op een manier benaderen die nog niet eerder is vertoond in video-games maar wat eigenlijk wel realiteit is zodra iemand die dicht bij je staat uit je leven wordt gegrepen. We zijn van mening bij Sissybot dat videogames een ideaal medium zijn om een gamer in zo’n emotionele, menselijke verhaal te laten beleven” volgens Elwin Verploegen, mede-oprichter van Sissybot.

SassyBot heeft ook de eerste beelden van het personage vrij gegeven in een officiële trailer:

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek