Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  9 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  9 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  10 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  1 dag ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Friday the 13th Single-Player gameplay trailer

Friday the 13th

De ontwikkelaars van de welbekende multiplayer-only game Friday the 13th hebben een tijd geleden al beloofd dat de game een single-player mode zal ontvangen. Eindelijk hebben we een eerste blik op deze nieuwe content.

De content zal sprekend lijken op deze uit de multiplayer ervaring en plaatst spelers achter het masker van Jason met verschillende uitdagingen. Deze uitdagingen zijn, zoals je misschien mag verwachten, het uitmoorden van andere mensen. Je wordt als Jason in een sandbox omgeving gezet. Vervolgens mag je creatief te werk gaan met uitmoorden. In de gameplay trailer zien we een uitdaging die binnen een paar minuten al wordt voltooid, maar de ontwikkelaars beloven langere uitdagingen.

“You will not complete every objective in a single play through of a challenge. This video is of the smallest challenge level.” Reageren de ontwikkelaars via Twitter.

De footage die wordt getoond in de trailer is nog steeds in ontwikkeling. De ontwikkelaar laat weten dat deze mode pas later dit jaar beschikbaar zal zijn. Helaas is er nog geen release-window bekend voor de single player update.

Afgelopen december ontving Friday the 13th nog een free-roam update waardoor spelers vrij konden rondlopen om geheimen te ontdekken en strategieën te ontwikkelen. Daarnaast kregen ze de mogelijkheid om met bots te spelen om de afwezigheid van single player aan te vullen.

Friday the 13th verscheen in mei 2017 exclusief voor de PC. Fans zitten sinds de release al te smeken voor een single-player update en het lijkt er op dat deze eindelijk in zicht is. Kijk jij uit naar deze nieuwe content voor deze horror-game?

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek