From Dusk Till Casa Bonita DLC is nu beschikbaar

South Park

Ubisoft en South Park Studios hebben bekendgemaakt dat South Park: The Fractured But Whole From Dusk Till Casa Bonita DLC nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Van de makers van South Park, Trey Parker en Matt Stone, en ontwikkeld door Ubisoft San Francisco, voegt From Dusk Till Casa Bonita DLC een compleet nieuwe story campaign en superhero class toe aan South Park: The Fractured But Whole. From Dusk Till Casa Bonita is nu beschikbaar voor de aanbevolen verkoopprijs van €11,99.

Mysterion’s zus zit in de problemen. Ze is terechtgekomen bij de Vamp Kids van South Park, die zijn neergedaald in Cartman’s favoriete restaurant, Casa Bonita. Bezoek de beroemde family eetschuur en onderzoek Black Bart’s Cave, bekijk de klif duikers, proef de magie van Mexico en versla het gebroed van vampieren

vecht tegen de duisternis met duisternis en omarm de nieuwe Netherborn Class met vier nieuwe occulte krachten. Kleed de rol in nieuwe goth kostuums en win een zoete buit. Ga de strijd aan met Henrietta, de Goth: een krachtige support heks, en breng je nieuwe krachten en buddy naar de rest van je superhelden avontuur.

Ga jij deze DLC aanschaffen of sla je hem over? Laat ons hieronder weten waarom.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek