From Software toont Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice

Vorig jaar zagen we dat de makers van Dark Souls een nieuwe game teasde met de subtitels: Shadow Die Twice. Vandaag laat From Software zien wat de game inhoudt tijdens de Microsoft persconferentie.

De game wordt ontwikkeld door de makers van de Souls franchise. In tegenstelling tot die franchise wordt Sekiro niet uitgegeven door Bandai Namco, maar door Activision. Wat dit betekend voor de game is nog niet bekend, maar laten we hopen dat ze het subtiel aanpakken met deze titel.

Het lijkt te gaan om een action-game waarin je een samurai bespeeld. De combat lijkt vloeiender te gaan dan bij de vorige games van From Software. Het blijkt echter nog de vraag hoe dit uitpakt in de toekomst. Sekiro: Shadows Die Twice zal in 2019 verschijnen voor Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek