SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Full Throttle Remastered komt eraan

full throttle

Na meerdere top remasters zoals Monkey Island, Grim Fandango en Day of the Tentacle, kunnen we nu weer een klassieker aan de lijst toevoegen. Na 22 jaar komt Full Throttle opnieuw uit.

Double Fine Productions liet ons weten dat Full Throttle Remastered op 18 april gaat uitkomen. Double Fine Productions is de studio van Tim Schafer, eigenaar en oorspronkelijke maker van de game en die destijds werkzaam was voor LucasArts. Full Throttle Remastered zal op de PC, PlayStation 4 en PS Vita te spelen zijn. PlayStation gamers kunnen de game downloaden via de PS Store en onze PC gamers kunnen terecht op GOG. De game zal maar 15 euro gaan kosten. Full Throttle Remastered kun je pre-orderen met 20% korting in beide stores

Hieronder de trailer die werd getoond op PlayStation Experience.

Voor de remaster is alles van omgevingen tot personages opnieuw met de hand getekend. Dit word aangevuld met hogere kwaliteit audio en muziek. Ook de interface is verbeterd. Aan het verhaal en de game zelf is niks veranderd. En zoals bij de andere remasters kun je tijdens het spel van versie veranderen. hierdoor kun je zelf kiezen of je in de oude styling of de nieuwe wilt spelen.

Voor onze jongere gamers. Full Throttle is zoals we het vroeger noemden een point and click adventure game uit 1995. De game speelt zich af in de nabije toekomst, het jaar 2040. In Full Throttle speel je als de meedogenloze leider van bikergang de Polecats. Jouw naam is Ben Throttle en je raakt verzeilt in een complot en wordt hierbij ook verdacht van de moord op een geliefd motor fabrikant. Jij gaat op onderzoek uit om jouw naam en de naam van jouw motorclub te zuiveren.

Ben jij ook zo blij met deze remaster? Welke game zou jij graag remastered zien? Laat het ons hieronder weten.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

  • JKampmeijer

    Was vroeger een leuke adventure game. Ga de remaster zeker proberen.

    • Ja voor 15,- hoef ik niet na te denken. Zodra die uit is ga ik hem aanschaffen. Nu nog een Monkey Island 3 en de sierra horror games in de remaster en ik ben helemaal happy

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk