Ga terug op jacht met Hitman HD Enhanced Collection

IO Interactive heeft Hitman HD Enhanced Collection aangekondigd. Deze collectie komt aanstaande vrijdag al uit.

In de collectie zitten verbeterde versies van het in 2006 verschenen Hitman: Blood Money en het in 2012 verschenen Hitman Absolution. De games in de collectie hebben verbeterde lichteffecten en soepelere besturing, en lopen in maximaal 4K en 60 frames per seconde.

Voor zover bekend komt het pakket alleen digitaal uit voor PlayStation 4 en Xbox One. Een trailer is vooralsnog niet beschikbaar.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek