Gaan we dit jaar met Destiny Lego bouwen?

Destiny Mega Bloks

Dit jaar nog zal Destiny niet alleen maar verkrijgbaar zijn voor de Xbox en Playstation consoles maar ook in real-life. Voor alle gamers die nog geen afstand van Lego hebben kunnen doen, is dit misschien wel het perfecte nieuws. Dit jaar zal Destiny zich uitbreiden naar het Mega Bloks platform, een soort van Lego…

Alhoewel er nog niet heel veel over bekend is gemaakt zal er dit jaar nog een set Mega Bloks verschijnen met een Destiny thema. Alle drie de classes zullen een Mega Blok figuurtje krijgen met verschillende verwisselbare armour-sets en wapens. We zien verschillende vijanden terugkeren in mini formaat zoals Fallen vandals, captains en shanks. Verder zien we een aantal voertuigen zoals een spider-tank, sparrows en natuurlijk de loading-screen ruimtescheepjes.

Ben je benieuwd naar hoe deze dingetjes er uit komen te zien? Bekijk dan de video hieronder:

Of er meer dan in de video getoonde Mega Bloks zullen verschijnen is nog maar de vraag. Wat en hoe er in verschillende pakketten zal verschijnen voor welke prijs is ook allemaal nog niet bekend. Het enige wat we wél weten is dat het er aan gaat komen. Of het ook in Nederland te koop zal zijn is ook nog maar de vraag, maar gelukkig hebben we een mooi platform genaamd “het internet” waar we gewoon lekker uit het buitenland kunnen bestellen als het hier niet te koop of veel te duur is.

Destiny space ship Bloks

Nu zijn wij wel een benieuwd wie van jullie er allemaal al staan te popelen om deze dingetjes thuis op te bouwen, zodat zelfs wanneer Ziggo weer werkzaamheden heeft jij gewoon rustig verder kunt gaan met het aflachten van Fallen. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de uiteindelijke release van de Destiny Mega Bloks. Zo’n hunter in full raid gear zou er toch wel mooi uit zien op mijn bureau denk ik..

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek

Spring naar toolbar