Galarian forms en Team Yell naar Pokémon Sword en Shield

Galarian Wheezing

We betreden de Galar regio en schouwen niet alleen gloednieuwe Pokémon aan, maar ook Pokémon die er anders uit zien in deze specifieke regio. We hebben dit al gezien met Pokémon Sun en Moon, maar Gamefreak zet de trend voort met Sword en Shield.

Onder andere Weezing heeft een iconische Galar vorm gekregen met een schoorsteen op zijn hoofd waar de rook uit komt. Daarnaast zien we Zigzagoon en Linoon voorbij komen met een KISS acthige Galar vorm. Als klap op de vuurpijl zien we Obstagoon. Deze Pokémon is de evolutie van Linoon, maar enkel Galarian Linoon. Er is dus geen Obstagoon in andere regio’s te bekennen. Indien het KISS thema voor deze Pokémon nog niet genoeg is, aanschouw Team Yell. De baddies uit de Galar regio. Bekijk hier beneden de nieuwste trailer met de nieuwste informatie.

https://www.youtube.com/watch?v=ZBiTpi8ecTE

Om een volgende traditie voort te zetten hebben we ook deze generatie een Pika clone. Morpeko kan van vorm veranderen waarin zijn donkere vorm ‘Hangry mode’ heet. We zullen nog even moeten wachten tot we precies weten wat dit gaat inhouden.

pika clone

Kijk jij er naar uit om te ontdekken welke Pokémon een Galarion vorm hebben gekregen en wat hun nieuwe typing gaat zijn? Galarian Wheezing deels Fairy Type is zeker een interessante! Pokémon Sword en Pokémon Shield verschijnen 15 november exclusief voor Nintendo Switch.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek