Game Leider: Minecraft Gezocht

minecraft

Binnen intheGame zijn we op zoek naar een nieuwe Game Leider voor Minecraft, Minecraft is een redelijk populaire game binnen iTG. Ondanks het feit dat Minecraft door genoeg leden gespeeld word is de game de laatste weken/maanden populariteit aan het verliezen binnen iTG. Om het tij te keren zoeken wij (iTG) een nieuwe gameleider die gemotiveerd is om de populariteit van Minecraft weer te laten toenemen. Voel jij je geroepen? lees dan snel verder.

Wie of wat zijn Game Leiders? Game leiders zijn in de intheGame Community onmisbaar geworden sinds de introductie daarvan. Zij vormen het aanspreek punt voor iedereen met vragen over onze community en/of over een bepaalde game. Zij zijn actief te vinden op onze Teamspeak 3 server en gamen gezellig mee met onze leden. Werven nieuwe leden en behandelen aanmeldingen voor de nieuwe community leden die de weg naar onze Teamspeak, forum of website gevonden hebben. Ook beantwoorden zij de vragen omtrent deze game en organiseren naar eigen inzicht evenementen voor de game waarvoor zij game leider zijn. Dit om binnen de intheGame community een actieve sfeer te houden die het mogelijk maakt om meerdere games te kunnen spelen.

Alle game leiders worden begeleid en geholpen daar waar nodig is. Doordat er een grote groep game leiders actief is binnen intheGame sta jij er nooit alleen voor en kun je bij andere game leiders advies of hulp inwinnen. Ook worden er met regelmaat vergaderingen ingepland waarin de vooruitgang en stand van zaken met de game leiders besproken zal worden.

Wat verwachten we van jouw?

• Een minimale leeftijd van 18 jaar;
• Volwassen houding;
• Loyaliteit naar intheGame;
• Respect ten alle tijden naar leden en andere clan/community’s;
• Voldoende vrije tijd beschikbaar;
• Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Interesse?

Denk jij dat je voldoet aan de bovenstaande verwachtingen en heb je interesse? Mooi zo! Om je aan te melden als Game Leider neem je contact op met JeRn en hij zal je verder helpen. Natuurlijk zal het voor jou in het begin een beetje wennen zijn. Maar met de hulp die wij en de andere Game Leiders jou kunnen bieden zien we een mooie samenwerking tegemoet.

Twijfel niet over je kwaliteiten. Als je nog niet helemaal zeker bent of je er wel geschikt voor bent dan kun je natuurlijk volledig vrijblijvend een gesprekje aangaan met ons. In dit gesprek zullen wij jou vertellen waaruit onze community bestaat en wat ons doel is voor de gamers binnen de Benelux. Laat het ons weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek