SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Game Leider: Rust gezocht

PlayRust

Eerder deze maand berichte dat wij een nieuwe game leider actief hadden binnen de community voor de game Rust. Echter door privé omstandigheden is hij terug gezet naar community lid en zijn we genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe Game Leider: Rust. PlayRust is een spel die iets weg heeft van een post-apocalyptische omgeving waarin jij voor jezelf moet opkomen. Je kunt verschillende dingen vinden in de map waarmee jij weer iets kunt bouwen.

Wie of wat zijn Game Leiders? Game leiders zijn in de intheGame Community onmisbaar geworden sinds de introductie daarvan. Zij vormen het aanspreek punt voor iedereen met vragen over onze community en/of over een bepaalde game. Zij zijn actief te vinden op onze Teamspeak 3 server en gamen gezellig mee met onze leden. Ook werven de game leiders nieuwe leden en behandelen aanmeldingen voor de nieuwe community leden die de weg naar onze Teamspeak, forum of website gevonden hebben. Waar ze kunnen beantwoorden zij vragen die nieuwe of bestaande leden hebben. En organiseren naar eigen inzicht evenementen voor de game waarvoor zij game leider zijn. Dit om binnen de intheGame community een actieve sfeer te houden die het mogelijk maakt om meerdere games te kunnen spelen.

Alle game leiders worden begeleid en geholpen daar waar nodig is. Doordat er een grote groep game leiders actief is binnen intheGame sta jij er nooit alleen voor en kun je bij andere game leiders advies of hulp inwinnen. Ook worden er met regelmaat vergaderingen ingepland waarin de vooruitgang en stand van zaken met de game leiders besproken zal worden.

Wat verwachten we van jouw?

 • Een minimale leeftijd van 18 jaar;
 • Volwassen houding;
 • Loyaliteit naar intheGame;
 • Respect ten alle tijden naar leden en andere clan/community’s;
 • Voldoende vrije tijd beschikbaar;
 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Interesse?
Denk jij dat je voldoet aan de bovenstaande verwachtingen en heb je interesse? Mooi zo! Om je aan te melden als game leider neem je contact op met JeRn en hij zal je verder helpen. Natuurlijk zal het voor jou in het begin een beetje wennen zijn. Maar met de hulp die wij en de andere game leiders jou kunnen bieden zien we een mooie samenwerking tegemoet.

Twijfel niet over je kwaliteiten als je goed bent in het spel Rust maar draag dit uit over een grotere groep waar de gezelligheid een top prioriteit is. Als je ‘nog’ niet helemaal zeker bent of je er wel geschikt voor bent dan kun je natuurlijk volledig vrijblijvend een gesprekje aangaan met ons. In dit gesprek zullen wij jou vertellen waaruit onze community bestaat en wat ons doel is voor de gamers binnen de Benelux. Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: JeRn

 

Dit vind je misschien ook leuk...

 • FrenzyPinguin

  Rust is een leuk spel, survival en creatief waar je nog eens je eigen huis kan bouwen. Hopelijk vinden we snel een enthousiaste gameleider, speel ik het tussen Battlefield door wat vaker 🙂

 • Het is inderdaad een leuke game, zeker nu er grafisch veel aan gedaan is. Jammer dat mijn PC het niet meer helemaal trekt.

 • Rust is inderdaad leuk maar het word op dit moment weggedrukt door de populariteit van ARK Survival.

 • Ronniegreven Greven

  NL/EN Spooky ,XP5x,Kits,Home,Zlevels,TP

  Wij zijn net begonnen met onze eigen server aangezien we gek werden van de admin abuse en hackers op verschillende andere servers. Je kan ons vinden https://rust-servers.net/server/80556/

  NL/EN Spooky Rust Servers with Active Admins
  dus game leden jullie zijn welkom wie weet kunnen we samen werken topppieee

  Iedereen is welkom!

  1 Everyone is welcome! Load up Rust and hit ‘f1’ Paste the following into the

  2 console and hit enter: f1 client.connect 163.158.167.46:28015

  http://rust-servers.net/server/80556/

 • Ronniegreven Greven

  NL/EN Spooky ,XP5x,Kits,Home,Zlevels,TP

  Welcome/Welkom

  Rust Modded Server

  Nederlands Server/TP/Clans/Sethomes

  You can speak English or Dutch here.
  Je kunt Engels of Nederlands praten hier.

  We are a friendly/helpful server with a huge amount of players.
  Wij zijn een nieuwe server met een aantal spelers.

  Heb je vragen? Vraag ze gerust!
  Any questions? Ask them!

  Iedereen is welkom!

  1 Everyone is welcome! Load up Rust and hit ‘f1’ Paste the following into the

  2 console and hit enter: f1 client.connect 163.158.167.46:28015

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk