SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Game Leider: Wargaming gezocht

Rollende tanks door smalle straatjes of vliegende duikbommenwerpers die je van alle kanten aanvallen. Menig pc gamer kent World of Tanks, World of Warplanes of de momenteel in open beta verkerende game World of Warships. Elke dag weer vermaken honderen gamers zich online met de games van wargaming.net. En het mooie is, want we blijven natuurlijk Nederlanders. Deze games zijn helemaal gratis te spelen. 

Ook binnen intheGame vermaken zich steeds meer leden zich met World of Warships, want zeg nou zelf, wie wil nou niet Duitsers naar de oceaan bodem knallen, of toch de Japanners? Daarom zijn wij vanaf vandaag opzoek naar een iemand die de games van Wargaming.net (World of Tanks, World of Warplanes en World of Warships) groter wil maken binnen onze community. Hij of zij zal door middel van actief recruiten en events organiseren deze games groter proberen te maken. Natuurlijk sta je er niet alleen voor! Alle Game Leiders worden begeleid en geholpen daar waar nodig is. Doordat er een grote groep Game Leiders actief is binnen intheGame sta jij er nooit alleen voor en kun je bij andere Game Leiders advies of hulp inwinnen. Ook worden er met regelmaat vergaderingen ingepland waarin de vooruitgang en stand van zaken met de Game Leiders besproken zal worden.

Wat verwachten we van jou?

 • Een minimale leeftijd van 18 jaar;
 • Volwassen houding;
 • Loyaliteit naar intheGame;
 • Respect ten alle tijden naar leden en andere clan/community’s;
 • Voldoende vrije tijd beschikbaar;
 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Interesse?
Denk jij dat je voldoet aan de bovenstaande verwachtingen en heb je interesse? Mooi zo! Om je aan te melden als Game Leider neem je contact op met JeRn en hij zal je verder helpen. Natuurlijk zal het voor jou in het begin een beetje wennen zijn. Maar met de hulp die wij en de andere Game Leiders jou kunnen bieden zien we een mooie samenwerking tegemoet.

Twijfel niet over je kwaliteiten. Als je nog niet helemaal zeker bent of je er wel geschikt voor bent dan kun je natuurlijk volledig vrijblijvend een gesprekje aangaan met ons. In dit gesprek zullen wij jou vertellen waaruit onze community bestaat en wat ons doel is voor de gamers binnen de Benelux. Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: JeRn

 

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Robin Nikkelen

  Hey Jeroen/ ITG beheerders

  Ik heb wel intresse in game leider van Wargaming maar ik hoeft nog niet tot 18 jaar( ik ben 16)
  Ik ben dagelijks te vinden op de Wargamings games
  Ik ben bereid om dit voor ITG the doen omdat er een game leider gezocht word en weet al redelijk veel over wargaming

  Maar als jullie geen game Leider kunnen vinden ben ik wel bereid om het te doen voor jullie maar. Als er wel iemand is go a head. En ik kan ook over weg met andere spelers

  Gr robin

  • Beste Robin,

   Bedankt voor je bericht. Ik zou graag met je ingesprek gaan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zou je mij een privé bericht op het forum kunnen sturen of toevoegen op team? (Jernnl)

   Met vriendelijke groet,
   Jeroen

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk