SPONSORS

PARTNERS

inThegame kinguin Deals

Battlefield 1 Official soundtrack

Nintendo Switch Announcement Trailer

Categorieën

Wie lid is van onze community en/of online is geweest op onze teamspeak server heeft leden gezien met ‘Game Leider’ voor hun naam. Wie zijn deze leden en wat doen ze voor de community?

Game Leiders zijn in de intheGame Community onmisbaar geworden sinds de introductie ervan. Zij vormen het aanspreek punt voor iedereen met vragen over onze community en/of over een bepaalde game. Zij zijn actief te vinden op onze Teamspeak 3 server en gamen gezellig mee met onze leden. Ze recruiten actief en behandelen aanmeldingen voor de community. Ook beantwoorden zij vragen en organiseren naar eigen inzicht evenementen om hun game actief te houden binnen intheGame.

Alle game leiders worden begleid en geholpen daar waar nodig is. Doordat er een grote groep game leiders actief is binnen intheGame staan zij er nooit alleen voor en kunnen bij andere game leiders om advies of hulp vragen. Ook worden er met regelmaat vergaderingen gepland waarin de vooruitgang en stand van zaken besproken worden. Omdat game leiders erg belangrijk zijn voor de community zijn we altijd opzoek naar nieuwe.

Ben jij iemand die zich actief wilt inzetten voor de community en heb jij leidinggevende kwaliteiten? Dan zijn we opzoek naar jou!

  • Minimaal 2 maanden lid van intheGame;
  • Een minimale leeftijd van 18 jaar;
  • Volwassen houding;
  • Loyaliteit naar intheGame;
  • Respect te allen tijde naar leden en andere clan/community’s;
  • Voldoende vrije tijd beschikbaar;
  • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Voldoe je aan de bovenstaande verwachtingen en heb je interesse? Mooi zo! Via de onderstaande link* kom je bij ons aanmeld formulier uit waarin wij jou een aantal vragen stellen.

* Alleen zichtbaar voor leden met volledige lidmaatschap bij de intheGame community.

Spring naar werkbalk