Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  2 dagen ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  2 dagen ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  2 dagen ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Game Mania: Bottlecap actie Fallout 4

Fallout 4

Ben jij de euromunt ook een beetje zat? En verzamel jij flessen dopjes voor het geval er ooit een nucleaire oorlog komt, en deze dopjes vanaf dat moment de algemene munteenheid wordt? Nou, dan heb ik fantastisch nieuws, want dan kun je alvast een aantal van deze flessen dopjes inruilen voor je eerste Nuka Cola Flessenopener! 

Dat de Fallout serie populair is, dat hoef ik jullie niet te vertellen, wat ik jullie wel ga vertellen is dat Game Mania een hele mooie actie in de planning heeft. Al het geld voor de oorlog heeft amper meer waarde in de wereld van Fallout, de nieuwe munteenheid zijn kroonkurken (bottlecaps), ook wel flessen dopjes genoemd. Nu is het op 10 november wanneer Fallout 4 uit komt, ook mogelijk om met bottlecaps te gaan betalen bij Game Mania, helaas niet voor Fallout 4 zelf, maar wel voor een hele leuke goodie! De eerste klanten die op 10 november met 100 van deze dopjes langs de winkel gaan krijgen hun eigen Nuka Cola flessenopener, wel snel zijn want de voorraad is zeer beperkt, wel meldt Game Mania dat er een aantal troostprijzen zijn voor verzamelaars die de flessenopener net mis lopen.

Nuka Cola flessenopener

 

Heb je nog niet genoeg dopjes? Dan is dit ook wel goed nieuws voor de supermarkten omdat deze de aankomende weken het dubbele aantal kratten bier mogen verkopen.  Dat wordt dus flink bier zuipen! Al betwijfel ik dat velen van jullie daar moeite mee hebben, dit is misschien ook wel een reden om weer een feestje te gaan geven.

Heb jij al genoeg van deze bottlecaps liggen thuis, of ga je er nu 100 sparen voor 10 november? Op = Op dus wees er snel bij, laat weten in de reacties of jullie gaan meedoen aan deze actie. Mochten jullie al genoeg bottlecaps hebben liggen thuis, laat dan weten waarom je in godsnaam zoveel flessen dopjes je in huis hebt!

Fallout 4 verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en PC op 10 november.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek