Game of Thrones aflevering 6 en 7 titels bekend

Game of Thrones Littlefinger

We zitten vanaf komende zondag/maandag alweer op de helft van het zesde seizoen van Game of Thrones. Dit seizoen is volgens velen en tevens mijzelf één van de betere. Er komen veel grote en belangrijke aspecten van de show in dit seizoen, bekijk hier de beschrijvingen en titels van de zesde en zevende aflevering.

Aangezien de serie verder gaat dan de boeken is het voor de lezers onder ons (die ook de show kijken) misschien dan ook wel leuk om de titels en beschrijvingen van de volgende afleveringen te weten te komen, en tevens voor de nieuwsgierige kijkers onder ons ook!

Game of Thrones Jon Snow

De aflevering van 29 mei 2016 (aflevering 6) heet ”Blood of My Blood” en dit is de beschrijving:

An old foe comes back into the picture. Gilly meets Sam’s family. Arya faces a difficult choice. Jaime faces off against the High Sparrow. De aflevering is geschreven door Bryan Cogman en geproduceerd door Jack bender.

De aflevering die in juni 2016 pas komt (aflevering 7) heet ”The Broken Man” en dit is de beschrijving:

The High Sparrow eyes another target. Jaime confronts a hero. Arya makes a plan. The North is reminded. De aflevering is geschreven door Bryan Cogman en geproduceerd door Mark Mylod.

Klinkt spannend he?! Maar voor dat we de zesde en zevende episodes te zien gaan krijgen komt natuurlijk eerst nog de mid-season episode, die er zeker weten spannend uit ziet!

Bekijk hierboven de preview van de vijfde aflevering van dit seizoen, hij ziet er weer superspannend uit en ik hoop dat we weer flink verrast zullen gaan worden! Je kunt zien dat Littlefinger en Sansa een confrontatie hebben, hoe een mysterieuze dame naar Tyrion en Varys stapt en hoe Bran in één van zijn visioenen de Night’s King te zien krijgt.

Wat vind jij tot nu toe van seizoen zes? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek