Game of Thrones krijgt een documentaire

Game of Thrones

Het laatste seizoen van Game of Thrones is niet het enige wat we dit jaar van de makers te zien krijgen. Een week na de laatste aflevering brengen zij namelijk een documentaire uit genaamd The Last Watch. Deze documentaire is een making-off van het laatste seizoen.

Het laatste seizoen van Game of Thrones komt steeds dichterbij. Over iets meer dan 2 weken verschijnt de eerste aflevering en gaat de conclusie van het verhaal beginnen. Het laatste seizoen zal echter niet het laatste materiaal zijn dat we van de serie te zien krijgen. Op Twitter is namelijk aangekondigd dat er een documentaire uitgebracht gaat worden over Game of Thrones. De documentaire heet The Last Watch en is een making-off van het laatste seizoen. Op deze manier zullen we meer te weten komen over hoe het langste gevecht ooit gefilmd in elkaar is gebouwd.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek