Game of Thrones Season 8 Teaser Trailer

De eerste teaser trailer van het achtste seizoen van Game of Thrones is op YouTube verschenen. In de trailer zien we hoe Westeros door vuur en ijs overspoeld wordt. Beide krachten ontmoeten elkaar in het midden en botsen tegen elkaar op.

Het duurt nog minder dan een half jaar voordat we kunnen gaan genieten van het laatste seizoen van Game of Thrones. Het filmen van seizoen 8 is eerder dit jaar afgerond en het is nu wachten tot de afleveringen uitgebracht gaan worden. Om ons al een beetje warm te maken, is er een teaser trailer geplaatst op YouTube. Deze teaser trailer laat eigenlijk nog heel weinig zien. Het enige beeldmateriaal is de kaart van Westeros, die door zowel ijs als vuur overspoeld wordt. Het ijs en vuur botst op elkaar in het midden van de kaart. Dit laat natuurlijk het aankomende conflict zien tussen de bewoners van Westeros en de White Walkers.

Het achtste seizoen van Game of Thrones zal in april 2019 uitgebracht worden. Het seizoen bestaat uit 6 afleveringen, die elk 1,5 uur duren. Er zijn dus minder afleveringen dan gebruikelijk, maar de totale speelduur zal ongeveer gelijk zijn. Het zijn in ieder geval meer dan genoeg minuten om het verhaal van Game of Thrones tot een einde te brengen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek