Game of Thrones seizoen 6 afbeeldingen

Game of Thrones

HBO heeft gisteren op Facebook een redelijk aantal foto’s aan het publiek getoond die belangrijke personages en gebeurtenissen uit Game of Thrones seizoen 6 laten zien. Ook al begint de serie pas weer in april, de hype stopt nooit! [Lees dit bericht niet als je geen spoilers van seizoen 5 wilt lezen].

Wie is jouw persoonlijke favoriete personage in deze serie? Nou, dat kunnen er veel zijn… Fan van Tyrion? Ik weet zeker dat ik dat wel ben! Maar misschien ben jij wel een fan van Cersei, puur om het feit dat zij toch wel een beetje laat zien hoe sterk een vrouw kan zijn. Maakt verder ook allemaal niet uit natuurlijk, want als het aan George R.R. Martin ligt, gaat toch iedereen dood. Nu heeft HBO voor ons een aantal foto’s op Facebook gepost die bijna alle personages uit de show laten zien in het nieuwe seizoen. Tevens toont HBO een personage wie we in seizoen 5 niet gezien hebben: de prins van Winterfell, Bran. Bekijk de afbeeldingen hier beneden.

Gelukkig kunnen we hier zien dat Bran weer in het spel zit… Alleen, wie missen we? Zijn Jon Snow en Stannis Baratheon dan daadwerkelijk dood? Of geeft HBO dan toch niet zo heel veel weg over hoe het nieuwe seizoen zal uitpakken? Wie weet, Game of Thrones zit altijd vol met verassingen. In de afbeeldingen zie je ook het meester duo, Tyrion en Varys. En natuurlijk één van de meest gehate personages aller tijden: Ramsay Bolton.

Ben jij blij dat bepaalde personages dit seizoen toch weer een spotlight krijgen? Wie komen er nog bij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek