Game of Thrones krijgt datum, nieuwe Fate of the Furious trailer

Game of Thrones The Fate of the Furious

Het zevende seizoen van Game of Thrones laat wat langer op zich wachten dan normaal. HBO heeft de officiële datum bekend gemaakt: 16 juli 2017. Dat is dus later dan de voorheen gaande jaren. Bekijk hierboven ook direct de ‘Sigils’ teaser! Na dit zevende seizoen zal er nog één laatste komen en dan is het alweer voorbij. Maar wees niet getreurd, er staan spinoffs op de planning!

De nieuwe Fast & Furious film ‘The Fate of the Furious‘ krijgt ook een nieuwe trailer. Wat ooit begon als een filmreeks over racen eindigt in een veel groter concept waarin het daadwerkelijke racen meer op de achtergrond staat. Dit achtste deel zal een hoop over-de-top actie bevatten, dat kunnen jullie zelf wel zien in deze action-packed trailer:

The Fate of the Furious zal vanaf 14 april in de bioscopen te zien zijn. Vin Diesel laat ook nog weten dat deel 9 en 10 van de reeks in 2019 en 2021 zullen verschijnen. Welke van de bovenstaande films wil jij het liefst zien? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek