Game of Thrones seizoen 7 nu al uitgesteld

Velen hadden het al verwacht maar nu is het officieel aangekondigd door HBO: het zevende seizoen van Game of Thrones verschijnt niet in de lente volgend jaar. Het seizoen zal in de zomer pas verschijnen.

Seizoen zeven en tevens ook seizoen acht zullen minder afleveringen hebben dan vorige seizoenen. Tot nu toe heeft elke seizoen er tien, verschillende tussen een speeltijd van 45-60 minuten per aflevering. Het zevende seizoen zal ook zeven afleveringen gaan krijgen. Over het achtste seizoen is hier nog niks over bekend gemaakt.

Game of Thrones Season Six

Showrunners David Benioff en DB Weiss hebben een plan om nog twee seizoenen te releasen met een totaal van dertien afleveringen, of dit ook echt zo gaat zijn is nog maar de vraag. Alle seizoenen van Game of Thrones hadden tot nu toe een april release, op seizoen drie na, deze startte 31 maart al. Het zevende seizoen zal helaas pas in de zomer gaan releasen, wanneer dit precies is weten we nog niet. Dit zal in de loop van tijd bekend worden gemaakt met teasers en eventuele trailers.

D&D hebben natuurlijk wel hun redenen voor het uitstellen. Voor degenen die season 6 gezien hebben: jullie weten nu dat ”winter” er is. Dit en nog een boel andere gebeurtenissen zorgen ervoor dat de volgende en tevens laatste paar seizoenen een compleet andere richting op zullen gaan. ”Winter is here”. Omdat het verhaal nu zo’n heftige en grote scenes moet gaan krijgen duurt de productie natuurlijk wat langer, vandaar de vertraging.

Directors van seizoen zeven zijn ook al bekend gemaakt:

  • Mark Mylod,
  • Jeremy Podeswa,
  • Matt Shakman,
  • Alan Taylor.

Wat vinden jullie van het feit dat seizoen zeven nog zo lang op zich gaat laten wachten? Ik persoonlijk vind het zeker jammer maar laten we hopen dat de extra tijd het volgende seizoen nog beter zal maken dan seizoen zes, aangezien deze al geweldig was! 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek