Game of Thrones seizoensfinale foto’s

Game of Thrones Season Six

Het is alweer eens veel te snel gegaan, maar we hebben volgende week maandag het einde van het zesde seizoen van Game of Thrones bereikt. HBO heeft een aantal foto’s van de tiende en tevens laatste aflevering van seizoen zes gepost. Bekijk ze hier beneden!

Spoilers vanaf nu!

De afbeeldingen spoilen daarentegen niet geweldig veel, maar zijn wel leuk en handig om eventjes te bekijken. De vorige aflevering, Battle of the Bastards, was een legendarische. Het epische gevecht tussen de Boltons en Jon met zijn leger van Wildlings en Mormonts. Jon werd uiteindelijk ‘gered’ door Littlefinger zijn leger. Ook zagen we in aflevering negen een lekker gevecht aan de andere kant van de Narrow Sea. In dit gevecht kregen we een goede blik op de draken te zien en een supergroot Dothraki leger.

De afbeeldingen van aflevering tien laten vooral zien welke personages de aflevering zich op zal focussen. Je ziet bijvoorbeeld Tyrion, Daenerys en Davos. Ook krijgen we Bran weer te zien en gaat Jamie in gesprek met Walder Frey. Bekijk de afbeeldingen hier beneden:

Velen denken dat de focus vooral zal liggen op King’s Landing. Waar de High Sparrow het erg moeilijk aan het maken is voor Cersei en Loras Tyrell. Er zijn een aantal dingen die veel fans hopen te zien in de seizoensfinale die gebaseerd zijn op theorieën, zoals:

  • Cleganebowl, een gevecht tot de dood tussen de twee Clegane broers, The Mountain en The Hound.
  • Cersei goes Mad Queen. Natuurlijk wilt Cersei geen trial, dus hoe ver is ze bereid om te gaan? Wildfire misschien?
  • The Wall comes down. De White Walkers en de Night King die The Wall bereiken en neer halen.

Dit zijn de drie populairdere theorieën, tussen velen andere. Wat hoop jij te zien in de seizoensfinale? Kijk even de trailer hier beneden en laat ons weten wat jij denkt dat er gaat gebeuren!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek