Game of Thrones stopt

Game of Thrones

Game of Thrones is misschien wel HBO’s meest succesvolle serie ooit uitgebracht. Nu het zesde seizoen is afgelopen is het wachten op het volgende seizoen aangebroken, maar dit weerhoudt HBO er niet van te bevestigen dat het eind in zicht is. Game of Thrones stopt namelijk als het achtste seizoen is afgelopen.

Minder lang seizoen

Ben je bijgekomen van het nieuws dat het einde in zicht is? De seizoenen worden namelijk ook korter. Het zevende seizoen telt namelijk nog maar zeven afleveringen in plaats van tien. Daarnaast is het zo dat het zevende seizoen pas in de zomer van 2017 uit gaat komen.

Seizoen acht

Game of Thrones

HBO baas Casey Bloys heeft verteld dat door de bedenkers van de serie, David Benioff en D.B. Weiss is besloten te stoppen. Eerder gaven zei aan dat het einde al in zicht is. De makers weten ook hoe de serie gaat eindigen. De makers willen stoppen op hun hoogtepunt en dat lijkt in seizoen acht te gaan zijn.

Hoe verder met Game of Thrones?

Wanneer de serie ten einde komt moet HBO natuurlijk op zoek naar een vervanging om het gat op te vullen. Mogelijk volgt er een andere serie die gebaseerd is op Game of Thrones. Volgens Casey Bloys hebben de makers het op dit moment te druk met de resterende seizoenen. Zodra deze af zijn kan er gekeken worden naar een eventuele spin-off.

Op dit moment zijn alle seizoenen van Game of Thrones te zien op HBO. Wil je nu in stappen? Vanaf 2017 begint het nieuwe seizoen en dus heb je de tijd nu om alles in te halen. Mocht er een precieze datum komen voor het nieuwe seizoen of een spin-off dan lees je dit op de website.

Kijk jij Game of Thrones of wil je het kijken? Laat het ons weten in de comments!

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek