Game of Thrones, wanneer gaat het verder?

Game of Thrones seizoen 5 is al zeker driekwart van een jaar geleden afgelopen, iedereen die de serie kijkt weet natuurlijk dat om het jaar een nieuw seizoen begint. Dit jaar zal dat net als in andere jaren ook in april zijn, de 24e om precies te zijn. Maar dit is niet het enige nieuws, als het goed is krijgen we snel te horen dat de serie al een zevende en achtste seizoen zal gaan krijgen!

Game of Thrones is niet de enige serie die 24 april verder zal gaan, samen met Veep en Silicon Valley zullen de drie HBO series op dezelfde datum weer van start gaan. Één aspect wat wel heel bijzonder gaat zijn is dat vanaf seizoen 6 de mensen die alleen de serie kijken voor gaan liggen op de mensen die de boeken hebben gelezen, niet in alle stukken van het verhaal maar wel in een hoop. Dit komt doordat George R.R. Martin zijn nieuwe boek ”The Winds of Winter” heeft uitgesteld naar een nog niet bekende datum.

2988367-got1

Nou, er gaan dus ook geruchten rond dat Game of Thrones seizoen 7 en 8 al vastgesteld staan om te gaan releasen.. Dit is voor velen natuurlijk geen verassing aangezien de serie veel kijkcijfers en downloads heeft en natuurlijk aangezien het feit dat ”The Winds of Winter” niet het laatste boek uit de series zal gaan zijn.

De Telltale’s video game franchise die gebaseerd is op Game of Thrones zal (verassing, verassing) ook een tweede seizoen krijgen. De zesde en laatste aflevering van het eerste seizoen genaamd ”The Ice Dragon” had een debuut gemaakt afgelopen November. Hieronder nog een kleine teaser van de afgelopen seizoenen voor jullie:

Ben jij benieuwd naar het nieuwe seizoen, de nieuwe games die gaan komen of juist alleen naar het boek? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek