Game of Thrones zal twee eindes filmen

Game of Thrones

Nu denk je direct: Maar waarom dan? Iedereen weet dat bij Game of Thrones veel spoilers en leaks rond gaan. Daarom hebben de makers besloten om het ditmaal anders aan te pakken. Ze gaan twee eindes schieten.

Zelfs de cast en crew zullen niet te weten komen welk einde legitiem is tot dat het laatste seizoen op HBO zal komen. Dit nieuws werd bekendgemaakt door HBO programma-baas Casey Bloys. “I know in Game of Thrones the ending, they’re going to shoot multiple versions so that nobody really know what happens,”. Dit zegt Bloys over het nieuwtje! Op deze manier komt niemand het te weten tot het echt op TV komt.

Game of Thrones

Game of Thrones is niet de enige serie die dit gedaan heeft. Breaking Bad en The Sopranos hebben deze strategie ook toegepast. Het kan dus zijn dat acteurs van de serie thuis zelf het einde kijken en dan verrast zijn over hoe de serie afloopt. Bloys liet ook weten dat het aantal eindes nu op 2 staat, maar dat er misschien nog wel meerdere eindes gefilmd worden, voordat beslist word welke het gaat worden. Seizoen 8 zal in oktober beginnen met filmen. Het seizoen krijgt zes afleveringen en sommigen zullen net zo lang worden als een film. Wanneer het seizoen precies zal beginnen is nog onbekend. Dit zal laat in 2018 of vroeg in 2019 zijn.

Wat vind jij van deze keuze? Gaat het helpen tegen leaks of spoilers? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek