De game releases van deze week (11-17 februari)

Bayonetta Februari Switch

Deze tweede week van februari 2018 beloofd veel voor gamers. Een aantal hoog geanticipeerde titels zullen de grootste game-bibliotheek komen versterken. Bekijk hier welke dit zijn. Buiten de standaard releases komen er ook nog twee toffe ports.

Terwijl alle commerciële koppeltjes deze week lekker Valentijn vieren en hier ook veel te veel geld in duwen, kunnen de gamers weer hun welverdiende centjes in zo’n mooi nieuw spelletje steken. En dit is een week met hoog geanticipeerde titels. Laten we beginnen met Dynasty Warriors 9, deze zal op 13 februari verschijnen op de PS4, Xbox One en de PC. Dit negende deel in de saga komt met een open-world concept en laat jou in de vrije loop. Je kan het volledige koninkrijk exploreren en alles dus ook op jouw eigen tempo doen. Van massieve sieges naar close-quarter gevechten, deze titel brengt het allemaal.

Op dezelfde dag zal nog een mooie titel verschijnen: Kingdom Come – Deliverance zal de tweede grote titel van de week zijn. Deze verschijnt dus ook op de dertiende, voor op de PS4, Xbox One en de PC. Als je ooit al eens in een middeleeuwse setting hebt willen spelen zonder alle spreuken, fantasiebeesten en veel-te-grote tieten, dan is dit je kans. Deliverance brengt een meer simulatie-achtige aanpak in een middeleeuws jasje. Het doel is om je personage zo beschermend mogelijk aan te kleden en jouw verhaal te spelen. Je zal een historisch avontuur aangaan in een next-gen grafische setup.

Secrets of Mana zal anime en Chibi fans een voldaan gevoel geven. Deze Super Nintendo classic komt naar de moderne platformen. Met een releasedatum van 15 februari komt de titel naar de PS4 en Vita, samen met een PC release. De game zal betere visuals hebben met HD kwaliteit, samen met bug-fixes voor een betere gameplay ervaring. Volg het verhaal van dit heldhaftige trio terwijl ze de Sacred Mana Tree willen beschermen van elk kwaad.

Electronic Arts brengt deze week hun eerste titel in de lineup. Fe is een indie actie-avonturen game met een adembenemende set van visuele effecten en een geweldige art-style. Buiten de aparte looks is het jouw doel om een kleine jonge vos door een avontuur heen te loodsen. Je moet de dieren in het oerwoud laten zingen en ervoor zorgen dat ze hun land willen blijven beschermen, want je kan het niet allemaal alleen aan. De donkere ‘Silent Ones’ zullen je proberen op te jagen. Fe zal op 16 februari verschijnen voor op de PC, Switch, PS4 en Xbox One.

Deze laatste titel, of eigenlijk twee titels, zijn geen normale releases. Bayonetta 1 en 2 zullen op 16 februari verschijnen voor op de felbegeerde Nintendo Switch. Deze port is waarschijnlijk de meest geanticipeerde tot nog toe voor de Switch. Maar Nintendo bewijst hiermee alleen maar hoe succesvol de Switch daadwerkelijk is. Met de aankondiging van een volledig nieuw deel, Bayonetta 3, vond Nintendo het essentieel dat fans de eerste twee delen nog eens kunnen proeven. Maar dit maal op de Handheld. Journey to witch town!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek