Game Releases: Week 30

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Iedere week zal ik voor jullie de nieuwe game releases op een rijtje zetten, met nadruk op nieuwe. Re-releases zal je hier niet terug vinden. Deze week een aantal PC games. Zit er iets voor jou tussen?

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases. Om te beginnen vinden jullie hieronder de nieuwe game releases van week 30.

ICY: PC, beschikbaar op 21 juli.
ICY is een post-apocalyptische survival RPG dat zich afspeelt in een bevroren wereld, in ICY is je leven en dat van je volgers afhankelijk van elke beslissing die je maakt.

Tembo the badass elephant: PC, PS4, Xbox One, beschikbaar op 21 juli.
In Tembo the badass elephant speel je een olifant die niets of niemand hem in zijn weg laat lopen. Ren dus al slopend door het level om zo het einde te behalen.

Build ‘n Bump: PC, Xbox 360, beschikbaar op 21 juli.
Build ‘n Bump, de naam zegt het al. Bouw je eigen level voordat je gaat spelen. Spring op het hoofd van je tegenstander om punten te verzamelen.

Stupid Zombies 3: iOS, Android, beschikbaar op 22 juli.
Sloop de koppen van zoveel mogelijk zombies in deze 2D puzzle platformer. Met een shotgun, vuur of granaten zorg je ervoor dat de zombies je hersenen niet opeten.

Feist: PC,  beschikbaar op 23 juli.
Feist is een poëtische game vol met actie, met een betoverende en spookachtige sfeer verteld Feist het verhaal over een klein schepsel dat de gevaren van een boosaardige wereld onder ogen moet zien.

Victor Vran: PC, beschikbaar op 24 juli, was eerder al in early acces.
In Victor Vran heb je zelf de touwtjes in handen. Smeed je eigen persoonlijke versie van Victor, met behulp van een zeer uitgebreid systeem om je wapens en pantser uit te kiezen, demon powers en destiny cards. gebruik speciale moves, combineer je wapens en vaardigheden om zo de vijanden en eindbazen te slim af te zijn.

Cradle: PC,  beschikbaar op 24 juli.
Cradle is een first-person science-fiction zoektocht met vrijheid tot beweging. Het verhaal is gebouwd rondom de connectie tussen jou en een mechanisch meisje. het doel is om de functies van de lichaamsdelen van het mechanische meisje te herstellen, en vervolgens het mysterie op te lossen van het verwaarloosde entertainment park.

Conworld: PC,  beschikbaar op 23 juli.
Conworld is een bouwplaats simulator waarin jij een gebouw van fundering tot schoorsteen in elkaar moet zetten. Met realistische machines, producten en processen beleef je de opbouw alsof je er zelf bij bent.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek