Game releases: Week 31

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! We zijn weer een week verder, vorige week zagen we niet veel bekende titels of games die jullie aandacht opwekte, gaat dit deze week veranderen? Deze week gaan we een begin zien van King’s Quest, een 2D demonenslachterij en een succesvolle Kickstarter game. Zit er iets voor jou tussen?

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases. Om de traditie voort te zetten vinden jullie hieronder de nieuwe game releases van week 31.

King’s Quest: A Knigh to Remember: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, beschikbaar op 28 juli.
King’s Quest is een collectie van vijf hoofdstukken met als hoofdstuk 1: A Knight to Remember. Ieder hoofdstuk focust zich op een nog niet verteld verhaal uit Graham’s verleden.

Onikira: Demon Killer: PC, beschikbaar op 30 juli.
Onikira is een 2D side-scroller beat-’em-up, je bent een soort van samoerai die met allerlei combo’s zijn vijanden kan overmeesteren. Met een Devil May Cry soort score meter kun je bijhouden hoe goed je het doet.

Don’t be Patchman : PC, beschikbaar op 31 juli.
De “Sheeple” zitten in de problemen, ze zijn gevangen genomen door drones en worden gebruikt als slaven. Het is jouw taak om ze te bevrijden en er achter te komen wat de geheimen zijn van het drone leger.

En dat was alles, verder zijn er nog een aantal re-releases deze week, een aantal ports van de oude generatie consoles naar de nieuwe, maar zoals beloofd ga ik deze niet verwerken in dit artikel omdat het simpelweg geen nieuwe games zijn. Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek