Game releases: Week 32

game_releases

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we dat het er behoorlijk mager uit zag. Deze week een vreemde game die me laat denken aan South Park: The Stick of Truth, namelijk: ADventure Lib. Voor de Anime liefhebbers zien we deze week een game van Sword Art Online! Zit er iets voor jou tussen?

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases. Om te beginnen vinden jullie hieronder de nieuwe game releases van week 32.

ADventure Lib: PC, beschikbaar op 4 augustus.
Een klassieke Point-and-Click game, een klein spel met veel replayability, elke keer dat je het spel speelt is het verhaal anders. Een parody game waar de belachelijkheid niet te stoppen is. Niet raar op kijken als het land geregeerd wordt door een wc-ontstopper dus. Deze titel is zeker een kijkje waard.

Broken Bots: PC, beschikbaar op 4 augustus.
Broken Bots is een top-down online multiplayer shooter die me een klein beetje doet denken aan Stick Arena, een spelletje wat ik vroeger altijd speelde met mijn klasgenootjes op de basisschool.

Rare Replay: Xbox One, beschikbaar op 4 augustus.
De naam verklapt het al een klein beetje, Rare Replay zal een aantal oude games zoals Banjo Kazooie terug brengen exclusief voor de Xbox One (nee er zit geen Donkey Kong bij). Als je hier klikt zal je onderaan de pagina alle games vinden die in deze collectie zitten.

Sword Art Online: Hollow Fragment: PlayStation 4, beschikbaar op 4 augustus.
Deze game was al beschikbaar voor de PlayStation Vita, maar zal nu ook een remastered versie krijgen voor de PlayStation 4, naast dit fantastische nieuws voor de anime liefhebbers, heeft Bandai Namco ook Sword Art Online: Lost Song aangekondigd voor de herfst in 2015.

Empyrion: Galactic Survival: PC, beschikbaar op 5 augustus.
Een open world space free roaming game met gevaren in ieder hoekje van het universum. Overleef, vlieg, ontdek, bouw en vecht in deze combinatie van Eve Online, Space Engineers, Minecraft, Rust en Halo allemaal in één game.

Een vrij interessante line-up als je het mij vraagt, graag zou ik al deze games wel een kansje willen geven op mijn console. Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek