Game Releases: Week 33

game releases afbeelding

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we een aantal interessante titels, waaronder een Sword Art Online remaster voor de Playstation 4. Laten we snel een kijkje nemen wat deze week voor ons te bieden heeft! Deze week gaan we er een aantal hackers bij krijgen, en verdedigen met al onze krachten de speelgoed kist. Zit er iets voor jou tussen?

Een oldschool Final Fantasy soort game, verdedig je speelgoedkist, hack door een systeem om er voor te zorgen dat het niet in de verkeerde handen valt, een game waar we in een universum van games terecht komen en een beetje de evolutie van videogames meekrijgen en een post-apocalypse bouw je eigen stad spel. Zo ziet het er deze week uit. Laten we snel verder gaan naar de nieuwe releases van week 33.

Celestian Tales: Old North: PC, beschikbaar op 10 augustus.
Een turn-based roleplaying game gemaakt in een traditionele JRPG stijl, zelf vind ik dat dit soort games hun beste tijd gehad hebben, op de SNES en Game Boy, maar af en toe verschijnen er toch leuke titels in dit formaat.

Toy Soldiers: War Chest: PC, Xbox One, PlayStation 4, beschikbaar op 11 augustus.
Maak je klaar om speelgoed te slopen in deze digitial download hybrid van action strategy gemixt met tower defense.

Hacknet: PC, beschikbaar op 12 augustus.
Een terminal-based hacking simulator, heb je dus altijd al gedroomd om hacker te worden, of is streamers trollen met DDOS niet genoeg? Dan is dit de game voor jou.

Bedlam: PC, PlayStation 4, Xbox One, beschikbaar op 13 augustus.
De makers van dit spel wilde graag een WO II, Doom, Elder Scrolls en space invaders game maken, maar konden niet kiezen. In dit spel speel je een dame die wordt getransporteerd naar Starfire, een nineties FPS uit haar verleden. Zoekend naar een uitweg komt ze in een realm waar allemaal videogames aan gekoppeld zijn, hier wordt langzaam de evolutie van videogames gedocumenteerd, interessant.

Rebuild 3: Mobile, beschikbaar op 13 augustus.
Een post-apcolypse startegy game waar je een stad moet heropbouwen na een zombie apocalypse. Het ziet er uit als heel veel andere bekende bouw je eigen dorpje/boerderij/kasteel spel, maar is toch net iets anders.

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hippe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek