Game Releases: Week 34

game releases afbeelding

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we Celestian Tales, waar ook een review van op de site is gekomen. Wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week twee PlayStation Vita Games! De handheld van Sony is nog niet dood! Zit er iets voor jou tussen?

Huh, ja je wij waren ook verbaasd, maar er komen maar liefst twee PlayStation Vita games uit deze week. Daarnaast zien we weer de nodige indie games. Niet iets heel bijzonders dus. Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 34.

Bounty Train: PC, beschikbaar op 17 augustus.
Bounty Train, reis van punt A naar punt B en zorg ervoor dat jouw trein niet overhoop wordt gehaald door bandieten.

Dungeon Travelers 2: The Royal Library & the Monster Seal: PS Vita, beschikbaar op 18 augustus.
Dungeons, Dungeons en nog meer Dungeons in deze Dungeon Crawler, kies een clas en kies daaruit nog een aantal subclasses, niet naar wens? Reset en kies je classes opnieuw!

Volume: PC, PS4, PS Vita, beschikbaar op 18 augustus.
Een soort Robin Hood, sluipt ontwijkt en wordt gezien en gehoord enkel omdat hij dat wil, stelen van de rijken in een virtuele omgeving? Dat doe je zo.

Celestial Tear: Demon’s Revenge: PC, beschikbaar op 20 augustus.
Alweer een classic RPG? Yup, deze week zien we er weer eentje, en mix tussen Zelda en Final Fantasy? Wat denk jij?

Doorways: Holy Mountains of Flesh: PC, beschikbaar op 20 augustus.
De vierde episode in de serie, gaat van start in Early Acces op Steam, dit maal speel je Thomas Foster, een speciale onderzoeker met een nieuwe zaak..

LBX: Little Battlers eXperience: 3DS, beschikbaar op 21 augustus.
Yes! Een nieuwe Medabots, of toch niet? Customize je eigen robot uit 4000 onderdelen en vecht tegen de robots van andere spelers.

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek