Game Releases: Week 35

game releases afbeelding

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we niet veel soeps, wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week zien we de terugkeer van Corvo in Dishonored Definitive Edition, Mega Man en nog veel meer, het is een hele waslijst, dus bereid je maar voor. Zit er iets voor jou tussen?

Nadat we een aantal magere weken met weinig bekende games hebben gehad, zien we deze week toch weer een terugkomende titel verschijnen, namelijk: Madden NFL met deeltje nummer 16 alweer. Daarnaast zien we Dishonored terugkeren, dit maal als Definitive Edition! Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 35.

MR Nibbles Forever: mobile, beschikbaar op 24 augustus.
Ga als hamster door het veld heen zoals Sonic dat ook deed, alleen eet je geen ringen maar een soort van koekjes en ben je iets minder snel.

Valhalla Hills: PC, beschikbaar op 24 augustus.
Bouw dorpjes, win gevechten, en ontwerp een strategie om te overwinnen. Een soort van The Settlers, maar dan moderner.

Mega Man Legacy Collection: PC, PS4, beschikbaar op 25 augustus.
Zes Mega Man games in één mega deal, speel deze old-school games nu met een HD glansje en een aantal nieuwe features.

Until Dawn: PS4, beschikbaar op 25 augustus.
Acht vrienden komen vast te zitten in een afgelegen huis op een berg. Na een paar duistere gebeurtenissen merken ze dat ze niet alleen zijn.

Hegemony III: Clash of the Ancients: PC, beschikbaar op 25 augustus.
Total War meets Age of Empires als je het mij vraagt, ziet er indrukwekkend uit. Bouw een stad,kweek een leger en ga ten aanval!

Nova-111: PS4, PS Vita, Xbox One, beschikbaar op 25 agustus en op 28 augustus voor Xbox One.
Een Turn-based/real-time strategie titel waarin je hordes van aliens moet verslaan en puzzels moet oplossen.

Warhammer 40,000: Regicide: PC, beschikbaar op 26 augustus.
Ik denk dat Warhammer bij de meeste mensen wel bekend in de oren klinkt. Het is een vrij bekende franchise, en daarom komt er nu een soort van schaakspel van uit.

Lara Croft GO: mobile, beschikbaar op 27 augustus.
Ja hoor, vanaf volgende week mag je eindelijk deze sexy tempel doorzoeker meenemen op je smartphone. Los puzzels op en maak je weg door de tempels terwijl je lekker in de trein zit.

Madden NFL 16: PS4, Xbox One, Ps4, Xbox 360, beschikbaar op 27 augustus.
Fifa 2016, ik bedoel Madden NFL 16, het volgende deel in de welbekende reeks die het in Europa waarschijnlijk minder goed doet dan in Amerika, maar we krijgen hem toch.

Ski Safari 2: mobile, beschikbaar op 27 augustus.
Weer een typische mobile game, leuk voor tussendoor of onderweg, terwijl je vlucht voor een lawine ofzo.

Speedy Ninja: mobile, beschikbaar op 27 augustus.
Nog een typische mobile game, ja jullie komen er niet vanaf. In dit spelletje ben je een ninja en moet je de shurikens zien te ontwijken.

All Guns On Deck: PC, beschikbaar op 28 augustus.
Old-school! Dit soort spelletjes hebben we wel eerder gezien, er vliegt een raket op je kanon af, schiet hem kapot! Alleen nu vliegen er schepen die je kapot moet schieten, het gaat met de tijd mee!

Devil’s Third: Wii U, beschikbaar op 28 augustus.
Dit is waarschijnlijk de enige bad-ass hitman/punisher game die je voor de Wii U gaat krijgen en het ziet er best welk bruut uit…

Dishonored Definitive Edition: PS4, Xbox One, beschikbaar op 28 augustus.
De terugkomst van Corvo op de Ps4 en Xbox One, samen met alle uitbreidingen. Heb je Dishonored nog nooit gespeeld, dan is dit je kans. Grijpen dus!.

Lost Dimension: PS3, PS Vita, beschikbaar op 28 augustus.
Beklim een toren en schakel het gevaar uit, gelukkig doe je dit niet alleen want je hebt een team, maar wat nu als er een verrader in je team zit? Vind uit wie het is en schakel hem/haar uit..

One Piece: Pirate Warriors 3: PS4, PS Vita, beschikbaar op 28 augustus.
One Piece, een heel bekende anime onder de jongeren, ben je dus een grote fan van deze serie, dan is deze titel misschien wel iets voor jou.

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek