Game Releases: Week 36

game releases afbeelding

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we Until Dawn voor de PlayStation 4, een vrij gewilde titel. Wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week zien we Metal Gear Solid V eindelijk verschijnen. Zit er iets voor jou tussen?

Deze week zien we een aardig leuke line-up met niet al te slechte titels als je het mij vraagt. Metal Gear Solid, Mad Max, toch wel twee erg bekende titels. Om jullie niet langer op te houden gaan we snel verder met de game releases van week nummer 36!

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain: PC, PS4, PS3, X360, XONE beschikbaar op 1 september.
Metal Gear Solid, wie kent het niet? Ik denk dat iedere gamer deze game ooit wel een keer gespeeld heeft, al is het maar bij een vriend. Nu komt het volgende deel uit, en het ziet er veelbelovend uit. bekijk snel de emotionele trailer hieronder:

Danganronpa Another Episode: Ultra Depair Girls: PS Vita, beschikbaar op 1 september.
Zoals Brightness bij ons in de redactie al vaker heeft gezegt: “Japan staat bekend voor het maken van fucked-up games, dit is er een van!” Schiet met je megafoon op teddyberen die alleen in je nachtmerrie verschijnen om zo je weg te volgen door het level.

Mad Max: PC, PS4, XONE, PS3, X360, beschikbaar op 1 september.
Mad Max, de film is pas verschenen en hier is de game dan ook eindelijk. In de Wasteland is het ieder voor zich, jouw taak als Mad Max is om het ultieme oorlogsvoortuig te maken en alle gekheid op een stokje achter je te laten, het liefst als een hoopje brandend as.

Act of Aggression: PC, beschikbaar op 2 september.
Real-time strategy experience die plaatsvind in 2020. Een vrij duistere realistische toekomst waarin drie grote facties strijden voor hun eigen belangen.

Company Of Heroes 2: The British Forces: PC, beschikbaar op 3 september.
Deze game zal op 3 september te koop zijn als standalone package, of als uitbreiding voor de huidige Company Of Heroes 2. Deze “uitbreiding” voegt een nieuwe dynamiek toe aan het spel door krachtige coördinatie aanvallen te gebruiken zoals de ‘Hammer’ (agressief) en de ‘Anvil’ (defensief).

Mos Speedrun 2: PC, beschikbaar op 3 september.
Mario? Ja het lijkt er verdacht veel op, meesleurend 8-bit muziekje en racen door het level. Ondanks dat er al honderden van dit soort spelletjes zijn, ziet het er toch vrij vermakelijk uit!

Between Me and The Night: PC, beschikbaar op 4 september.
Deze indie Action Adventure game zal vanaf 4 september in Early Acces verkrijgbaar zijn via Steam. De dag en nachtcyclus is een van de kernelementen in de gameplay van deze game waarin het draait tussen Good vs Evil, Sanity vs Insanity.

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek