Game Releases: Week 38

Game releases

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we Super Mario Maker voor de Wii U, hopelijk hebben jullie al aardig wat mooie kunstwerkjes in elkaar gezet! wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Voor de trouwe Destiny fans is dit misschien wel een hele mooie week, The Taken King verschijnt namelijk!. Zit er iets voor jou tussen?

Maak je klaar voor een vrij grote lijst met games die uitkomen deze week, er zal vast wel iets voor iedereen bij zitten dit keer. Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 38.

Blockodile: Mobile, beschikbaar op 14 september.
Een game met al meteen een leuk woordgrapje erin, namelijk “Block” en “Crocodile”, maar goed. In dit puzzel spelletje voor je smartphone moet je de krokodil zien te vangen door blokjes te verschuiven, kijk wel uit voor de monsters!

Albino Lullaby: PC, beschikbaar op 15 september.
Een horror game zonder bloed en gore, dat kan toch helemaal niet? Jawel zeggen de ontwikkelaars van Albino Lullaby, bloed en gore wekken een snelle reactie op bij de speler, maar wat pas echt horror is, is de manipulatie van iemand zijn verbeelding.

Destiny: The Taken King: Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, beschikbaar op 15 september.
Destiny, wie ket het niet? Dat ene spelletje in de ruimte met de Spartans en de Covenant, Oh nee dat was Halo, ik bedoel Guardians en The Falllen natuurlijk. Deze “grote” expansion brengt een nieuwe sub-class met zich mee! Hype?!.

Train Valley: PC, beschikbaar op 16 september.
Sim City voor treinen! In dit spel heb jij het management van de spoorwegen in handen. Jij bent de NS! Connect steden met elkaar, zorg dat er geen ongelukken gebeuren, en kom natuurlijk op tijd, zoals de NS ook altijd netjes doet!

Adventurezator: When Pigs Fly : PC, beschikbaar op 17 september.
Een point-and-click adventure waar jij niet alleen de avonturen kunt beleven, maar ook zelf bedenken en maken, dat allemaal zonder te programmeren etc..
https://www.youtube.com/watch?v=yF1MSLqdd2E

World of Warships: PC, beschikbaar op 17 september.
Na het overwinnen van gevechten op het land door middel van tanks, en het overwinnen van gevechten in de lucht met behulp van vliegtuigjes is het nu tijd om ook de zee onveilig te gaan maken met jouw schepen.

PES 2016: Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, beschikbaar op 18 september.
PES, de beruchte concurrent van FIFA, het is maar welke je zelf het fijnste vind spelen denk ik, voor de PES fans, kunnen zij deze week al aan de slag met het nieuwe deel.

Forza Motorsport 6: Xbox One, beschikbaar op 18 september.
Wie kent hem niet, de racegame van de Xbox natuurlijk, net als Gran Turismo voor de PlayStation. Tijd om weer wat rubber weg te branden op het asfalt!

Skylanders SuperChargers: Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, mobile, Wii U, 3DS, beschikbaar op 20 september.
Skylanders, een serie die al redelijk populair is, en nu krijgt deze serie net als Mario, een eigen Racing game. Een soort van Mario Kart dus.

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek