Game releases: Week 39

Game releases

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we de nieuwe grote DLC voor Destiny, namelijk: the Taken King. Wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week zien we dat FIFA 16 eindelijk wordt uitgebracht voor alle fans, zal deze de verkoopcijfers van PES 2016 overtreffen? Zit er iets voor jou tussen?

Vorige week zagen we dus al een aantal mooie games voorbij komen, En net als vorige week zal deze week ook zeker weten weer iets erbij zitten voor jou, de gamer. Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 39.

Mondrian – Abstraction in Beauty: PC, beschikbaar op 21 september.
Mondrian – Abstraction in Beauty, is een dynamische puzzel game die puzzels genereert in 360 graden, breek de blokjes om paddels, ballen, levels en meer vrij te spelen terwijl je de fascinerende geschiedenis van video game kunst ontdekt.

EU FIFA 16: PC, Playstation 4, Playstation 3, Xbox 360, Xbox One,  beschikbaar op 24 september.
Iedereen kent FIFA Wel, de grootste voetbal gamer aller tijden, samen met PES, de vraag is, zullen de verkoopcijfers van FIFA die van PES gaan overtreffen? In ieder geval, FIFA is er bijna voor de echte voetbal fans! Met elk deel dat er bij komt zal FIFA meer opties krijgen en een mooiere resolutie.

Blood Bowl 2: PC, Playstation 4, Xbox One, beschikbaar op 22 september.
Schaken, vechten en al die onzin op een voetbalveld, of althans in een arena? Het kan allemaal in Blood Bowl 2!

Heroes of Normandie: PC, beschikbaar op 22 september.
Voor de liefhebbers van een lekker digitaal bordspelletje over de 2e wereldoorlog, in samenwerking met oorlogsveteranen gemaakt en bedacht.

Extreme Exorcism: PC, Playstation 4, Playstation 4, Wii U, Xbox One, beschikbaar op 23 september.
2D Sidescrolling game beinvloed door characters in de Mario Galaxy series.

Assault Android Cactus: PC, MAC, beschikbaar op 23 september.
Een arcade twinstick shooter.

Penarium: PC, Playstation 4, beschikbaar op 22 september.
De main character heet Willy, het is 2d en heeft pixel graphics, o jaaa, en er zit tering veel bloed in! Overal een grappige versie van een 2d sidescrolling jumping en puzzle game.

Grand Ages – Medieval: PC, beschikbaar op 24 september.
Strategie game, zoals elke andere strategie game alleen met zijn eigen unieke opties, misschien is dit wel DE strategie game voor jou?

Reverse Crawl: PC, beschikbaar op 24 september.
Een Dungeon Crawl game met een aantal unieke features, misschien wel voor jou!

Guns, Gore and Cannoli: PC, Xbox One, Playstation 4, beschikbaar op 24 September

Voor de rest releasen er nog een aantal Mobile games deze week: Bridge Constructor Stunt, Dawn of Steel, HoPiko, HyperSurf, Kill Me Again, Snail Bob 2, The Blackwell Deception.
Dit zijn allemaal games beschikbaar voor Android en iOS.

 

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek